Programváltozás

Elmarad a Mezzoforte és a Modern Art Orchestra közös koncertje

A megvásárolt jegyek visszaválthatóak.

2016.04.14 22:30MTI

Elmarad a Mezzoforte és Modern Art Orchestra április 19-re meghirdetett közös koncertje a Budapest Kongresszusi Központban.

A megvásárolt jegyek visszaválthatóak, az online vásárolt jegyek árát az Interticket Kft. automatikusan visszatéríti a vásárlók részére - közölték az MTI-vel szervezők, akik a koncert elmaradásának okáról nem adtak tájékoztatást.

A világhírű izlandi dzsessz-funk csapat, a Mezzoforte három év után játszott volna ismét együtt a Modern Art Orchestra fúvósaival. A Fekete-Kovács Kornél által vezetett, tízéves big band jubileumi programsorozatát a Mezzofortéval közös koncert indította volna el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.