The Voice 2015

Vége: Király Viktor kiesett a The Voice-ból

Mindenki óriási reményeket fűzött Király Viktor továbbjutásához az amerikai The Voice tehetségkutatóban, azonban a voksok nem bizonyultak elégnek ehhez és Gwen Stefani sem neki szavazott bizalmat.

2015.11.12 09:35ma.hu
Fotó: Facebook

A magyar tehetség sajnos nem jutott be a TOP 12-be, de láthatóan a drukkereket ez jobban elszomorítja, mint az énekest - írta a hirado.hu.

Mindenki óriási reményeket fűzött Király Viktor továbbjutásához az amerikai The Voice tehetségkutatóban, azonban a voksok nem bizonyultak elégnek ehhez és Gwen Stefani sem neki szavazott bizalmat.

A tegnap Wikipédián kiszivárgott információk - ahol a műsor ideje alatt immáron másodszorra kerültek ki eredmények idő előtt a show-ból - sajnos ismét igaznak bizonyultak, a magyar versenyző nem jutott tovább. A hazai rajongótábor természetesen nagyon csalódott, de a tengerentúli Viktor fanok sincsenek elragadtatva az eredménytől. A hozzászólások alapján Gwen Stefani csapatának legjobb hangjaként tartották számon a versenyzőnket, ezért is döbbent le mindenki, hogy nem jutott be a TOP 12-be.

Ennek ellenére úgy tűnik, hogy Király Viktor egyáltalán nincs elkeseredve. Tíz hónapnyi hajtás után igazán illusztris helyen zárt, amire nem csak ő, de mindenki más is nagyon büszke lehet. A tehetség a következő szavakkal köszönte meg támogatóinak és szavazóinak a bizalmat:

"Sziasztok! Hát sajnos nem sikerült tovább jutni ma este , viszont innentől kezdve csak előre halad az út! Pontosan ezt akartam elérni hogy megismerjenek! És hát ez sikerült! Még mindig hihetetlen hogy ilyen emberekkel tudtam együtt dolgozni és remélhetőleg nem ez volt az utolsó alkalom! Remélem büszkék vagytok rám! És csak hangsúlyozom hogy ez még mindig csak a kezdet! Köszönöm mindenkitől a rengeteg szeretetet amit kaptam! Teljesen boldog vagyok hogy eddig is eljutottam! És remélem hogy még ezek után is támogatni fogtok! " - olvasható Facebook oldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.