Siker!

Király Viktor tovább jutott a The Voice-ban Amerikában!

A zsűriben olyan sztárok ülnek, mint Adam Levine, Gwen Stefani, Blake Shelton és Pharrell Williams! Legyünk büszkék rá! Hajrá Viktor!

2015.09.30 10:19ma.hu
Screenshot

Hatalmas sikert aratott az amerikai The Voice-ban a magyar énekes, Király Viktor. Gwen Stefaninak egyenesen leesett az álla a magyar énekestől, Adam Levine, a Maroon 5 frontemberének viszont elég volt pár másodperc, hogy felismerje a tehetséget, azonnal meg is fordult székében, hogy megnézze, másokban is ezt a hatást keltette-e Viktor, mint benne.

Míg Levine állva tapsolt, addig Gwen Stefani felrohant a színpadra, kezet rázott Viktorral, aki Adam Levine-t választotta mentorának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.