Szivárogtatás

Király Viktor: nem kell hinni a spoilerezőknek!

Aggasztó hírek jelentek meg az interneten. A Wikipédia szerint ugyanis Király Viktor elveszíti a következő párbajt Jordan Smith ellen.

2015.10.22 07:37ma.hu
Facebook

Király Viktor megszólalt kiesése ügyében - írja a Bors.

Szerdán több helyen megjelent, hogy a Wikipedia adatai szerint az amerikai The Voice-ban eddig szépen szereplő Király Viktor az október 27-én adásba kerülő részben alulmarad az évad egyik legnagyobb esélyesének tartott versenyzőjével, Jordan Smith-szel szemben.

Egyelőre nem tudni, hogy az adatok valós bennfentes információkat tartalmaznak-e, vagy csupán egy hibáról van szó. Viktor a titoktartási szerződése miatt nem árulhatott el semmi konkrétat, de azért megnyugtatta a rajongóit.

Azt üzente Amerikából, hogy „A spoilerezőket (poéngyilkosokat) nem szabad komolyan venni. Viszont legalább biztos, hogy mindenki a képernyő előtt fog izgulni! Meglátjuk, jövő héten mi lesz”.

A műsor hivatalos Youtube- csatornáján a videó alatti kommentelők közül többen tudni vélik, kik jutnak tovább az élő show-ba. Ezek szerint Viktor egy másik csapatba, Gwen Stefaniéba kerül. Ez igazolhatja a feltevést, miszerint Viktorral szemben Jordant választja közös mentoruk, Adam Levine, de Gwen megmenti a magyar énekest.

Az adás előzeteseiből annyi biztosan kiderül, hogy mindketten nagyot énekelnek, felkészülésüket pedig Rihanna segíti.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.