Igazi különlegességek is lesznek

DreherFeszt - Nyárvégi fesztivál a sörgyárban

Egyedi kóstolóhelyszínek, koncertek, főzőháztúrák és erre az alkalomra főzött sörkülönlegességek várják szombaton a DreherFeszt közönségét a Dreher Sörgyárak területén.

2015.08.27 23:30MTI
hirdetés

A DreherFesztet tavaly rendezték meg először, a nyári fesztiválszezon zárásaként - mondta el a rendezvény keddi budapesti sajtótájékoztatóján a Dreher Sörgyárak prémium márkacsoport menedzsere. Wilheim Gábor beszámolója szerint a fesztivál különlegességét az egyedi helyszín, a több mint 160 éve működő Dreher sörgyár, a nagyszerű fellépők és a csupán itt kóstolható sörkülönlegességek adják. A hidegkomlós Dreher a tavalyi DreherFeszten mutatkozott be, és akkora sikert aratott, hogy idén már a piacon is kapható - idézte fel Wilheim Gábor.

Ezúttal hétféle sört lehet majd csapolni, ezek közül öt a kereskedelemben nem kapható. Szombatra öt kóstolóhelyszínt alakítanak ki: a Rocklap sörözőben például csaknem 1100 söröshordó között lehet megízlelni a főzeteket.

Húsz percenként indulnak majd a sörgyártás kulisszatitkaiba betekintést nyújtó főzőház túrák, az érdeklődők elsajátíthatják a tökéletes sörcsapolás titkát, de a felelős alkoholfogyasztást népszerűsítő játékokon is részt lehet majd venni.

Fellép a feldolgozásokat játszó, vendégekkel kiegészített PASO Play Covers, a Kaukázus, a Magashegyi Underground és a Honeybeast, valamint olyan népszerű DJ-k, mint Beatman & Ludmilla, DJ Izil, Wondawulf és a Spanish Wax.

Az Örs vezér teréről ingyenes közvetlen buszjárat közlekedik majd a DreherFeszt ideje alatt, az 1500 forintos belépőjegy magában foglalja három két deciliteres sör kóstolását is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.