Nyitófilm volt Deák Krisztina alkotása!

Jadviga párnája a Közép-európai filmfesztiválon

Deák Krisztina Jadviga párnája című alkotása volt a nyitófilm a Közép-európai filmfesztiválon, Luxemburgban.

2008.10.09 18:45MTI

A szerda este kezdődött másfél hetes programot Luxemburg egyik legismertebb és legnépszerűbb létesítménye, a patinás Neumünster Abbey falai között tartják. 

A közönség magyar, szlovák, cseh és lengyel alkotásokkal ismerkedhet. Deák Krisztina is jelen volt filmje vetítésén, utána beszélgetésen vett részt a nézőkkel.

A 11 estére a fesztivál szervezői 5 magyar, 6 cseh, 4 lengyel és 3 szlovák filmet kínálnak megtekintésre. A játékfilmeken kívül láthatók lesznek dokumentum és animációs filmek is. 

A brüsszeli magyar intézet válogatása alapján a Jadviga párnáján kívül bemutatják Luxemburgban Koltai Róbert Csocsó, Goda Krisztina Csak szex és más semmi, Pálfi György Taxidermia és Gauder Áron Nyócker című filmjét

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.