Programok minden mennyiségben

Ingyenes programokkal folytatódik a Csabai Nyár

A Csabai Nyár progamsorozat minden rendezvénye ingyenesen lesz látogatható július 20-tól, az eseményeket a Csabagyöngye Kulturális Központ szervezi.

2015.07.17 05:30MTI

A kommunikációs vezető a több tucat esemény közül kiemelte a július 24. és 26. között megrendezendő Fröccsöntő hétvégét, amelyen mások mellett koncertet ad a Balkan Fanatik, a Blahalouisiana és Balázs Pali. Fábián Tamás elmondta: a rendezvény apropóját az adja, hogy ekkor kezdődik a Csabagyöngye szőlőfajta szüretelése. Szüreti mulatságot egyébként augusztus 8-án és 9-én a CsabaParkban rendeznek - tette hozzá.

Augusztus 13. és 17. között tartják a nagy múltra visszatekintő Zenitet, azaz a Zenei Ifjúsági Találkozót és Nemzetközi Fúvószenekari versenyt.

Nagy erőkkel készülnek az augusztus 20-i rendezvényekre is, amelyen többek között fellép a Békéscsabai Napsugár Bábszínház, a Nyulambulam zenekar, Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar, az esti tűzijáték után pedig Keresztes Ildikó ad koncertet. Aznap kihirdetik a Munkácsy-tortaverseny eredményét is. A megmérettetésre ezúttal nemcsak békéscsabai, hanem más Békés megyei cukrászok jelentkezését is várják - mondta Bíró Csaba, az önkormányzat Közművelődési, Ifjúsági, Oktatási és Sportbizottságának elnöke.

Fábián Tamás közölte: augusztus 20-ig meghirdetnek egy szelfijátékot is. Az, aki a rendezvények helyszínén szelfit készít magáról, és a képet feltölti az erre a célra létrehozott weboldalra, sorsoláson vesz részt. Okostelefont, vacsorameghívást, szállodai elhelyezést és az őszi művészeti hetek rendezvényeire szóló belépőket lehet nyerni - fogalmazott a kommunikációs vezető.

A Csabai Nyár második felének rendezvényei között táncszínházi gálaműsor, musical- és operettest, lemezbemutató koncert is lesz, fellép mások mellett a Hevesi Happy Band, az Antovszki Band és koncertezik a Vitrovszki zenekar - mondta Fábián Tamás.

A hetvennapos rendezvénysorozatot augusztus 29-én a Békés megyei Szimfonikus Zenekar nyárbúcsúztató szabadtéri koncertje zárja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.