Móka, kacagás

Kezdődik a Dumafüred Fesztivál

A stand-up műfaj legnagyobbjaival találkozhat a közönség a pénteken kezdődő Dumafüred Fesztiválon, a balatonfüredi Balaton Szabadidő és Konferencia Központ színpadán.

2015.07.15 22:30MTI
dumaszinhaz.hu

A szervezők közlése szerint a tíz napon át tartó fesztiválon színpadra lép mások mellett Aranyosi Péter, Badár Sándor, Beliczai Balázs, Hadházi László, Kovács András Péter, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán és a Szomszédnéni Produkciós Iroda. A közönséget idén is Duma Jam, All Stars, Duma Szving, Duma Maraton és Beugró vs. Dumaszínház várja.

Badár Sándor, Kőhalmi Zoltán és Kiss Ádám önálló estjével érkezik a fesztiválra, újdonságként A férfiak szexuális világa című produkció is látható lesz Bánki Gergely, Janklovics Péter és Vinnai András előadásában.

A részletes program a www.dumaszinhaz.hu oldalon található meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.