Impozáns cipőkollekció

Chris Brown megmutatta edzőcipő-szobáját

Az amerikai R&B énekes, Chris Brown a ruhák és a sportcipők rabja. Annyira, hogy a sima szekrények és cipőállványok már nem alkalmasak a gigantikus gyűjtemény tárolására.

2015.07.10 10:27ma.hu
Chris Brown Insta

Csütörtökön az Instagramján megmutatta, hogyan oldja meg a „problémát”. Külön egy hatalmas szobája van a hobbijára, ahol szinte az egész teret csak a sportcipők, pólók és nadrágok töltik ki.

A fotón a szivárvány minden színében láthatók a padlón a szép rendben elhelyezett cipők. A háttérben egy csomó ruhaállványon rengeteg ruha. „A szekrény már túl kicsi volt, úgyhogy így oldottam meg” - írta az énekes az impozáns pillanatképhez.

Nem tudjuk, hogy Brown vásárlási függőségének levezetésének eredményeképpen gyűjti-e a szép ruhákat és cipőket, azt viszont igen, hogy hogyan reagálnak a rajongói a meganagy gardróbjára. Az egyikük szerint „Cool”, más pedig kicsit túlzásnak érzi az edzőcipő-szobát: „Szerintem adj el párat” – tanácsolta a sztárnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.