BET-gála

Janet Jackson visszatért és díjat is kapott

Janet Jackson épp csak hogy bejelentette visszatérését a BET-gálán, máris díjazták munkásságát, így ő vehette át az Ultimate Icon: Music Dance Visual Award elismerést. Az énekesnőnek hosszú ideje ez volt az első nyilvános fellépése, jelenleg új albumát és ősszel kezdődő turnéját készíti elő.

2015.06.30 20:47MTI
Wikipedia/Ionuzmovie

Beyoncé tarolt - az amerikai énekesnőt három kategóriában is jutalmazták a Los Angeles-i díjkiosztó gáláján. A tehetség nem jelent meg személyesen a díjkiosztón, de ő nyerte meg a legjobb női R&B- vagy popelőadó kategóriáját, őt választották az év videórendezőjének, 7/11 című dalához forgatott klipje pedig az év legjobb videója elismerést kapta. Chris Brown nyerte a legjobb férfi R&B- vagy popénekes díját.

Életműdíjjal Smokey Robinsont tüntették ki, aki egyvelegben adta elő legismertebb slágereit. A rhythm and blues nagy öregje előtt Robin Thicke, Ne-Yo és Tori Kelly fellépéssel tisztelgett.

Az afroamerikai előadókat jutalmazó BET Awards-ot 2001-ben alapította a Black Entertainment Television kábeltelevíziós hálózat. A zenei színtér kiemelkedő előadói mellett díjazzák a legjobb filmes és televíziós színészi alakításokat, a legjobb sportolókat, valamint a legjobb filmet is.

A legjobb filmnek a Selma című alkotást választották, a legjobb színésznő idén Taraji P. Henson lett, a legjobb színész Terrence Howard. A legjobb sportoló díját Stephen Curry kosárlabdázó és Serena Williams teniszező vehették át.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.