A műsor házigazdái: Vízy Dorottya és Rábai Balázs

Októbertől országos turnéra indul az MR1-Kossuth Rádió

A műsor állandó házigazdái: Vízy Dorottya, a Közelről és Rábai Balázs, a 180 perc műsorvezetője. Az első állomás Miskolc, Diósgyőri Művelődési Központ. A közönség előtt vitázik majd Székely Tamás egészségügyi miniszter és Nagy Kálmán, a KDNP miskolci képviselője, aki csapatával megteremtette a gyermekcsontvelő átültetés feltételeit Miskolcon.

2008.09.30 18:05ma.hu
Rácz Zsuzsa az Állítsátok meg Teréz anyut szerzője lesz a vendég

A neves főorvos saját kórházalapító tapasztalatait is hasznosítja a jogszabályalkotás során és ütközteti majd ezeket itt, a nyíltszíni vitában is, ahol a minisztert a bezárandó kórházakról, a nyitandó patikákról és a hálapénzről is kérdezik majd. 

Meglepetésvendég: Rácz Zsuzsa az "Állítsátok meg Teréz anyut" című könyv szerzője. A közéleti vitát követően az MR1-Kossuth Rádió egyik leghallgatottabb műsora a Kabaréklub következik. A Rádiókabaré nagynevű humoristái mellett, sok olyan fiatal szerepel a műsorban, aki az MR Humorfesztiváljain tűnt fel. 

A turné miskolci állomásán, egy nyilvános felvételen vehet részt a közönség. A házigazda szerepét a miskolci születésű Aranyosi Péter kapta, valamint fellépnek a "stand up" műfaj tv-ből is jól ismert képviselői: Benk Dénes, Csenki Attila, Dombóvári István és Szupkay Viktor

Meghívták műsorukba a kabaré jelenetek elmaradhatatlan sztárjait: Hadházi Lászlót és Vida Pétert, és a több mint 20 éve a pályán lévő humoristát: Maksa Zoltánt.
 
A turné novemberben folytatódik Veszprémben, és terveink szerint a jövő évben Pécsett, Debrecenben, Győrött, Szegeden és Nyíregyházán találkozhat a közönség az MR1 - Kossuth Rádió műsorvezetőivel és a Rádiókabaré közreműködőivel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.