Kalandozás a jazz világában

Fidelio jazz est Gereben Zitával

Szeptember 26-án, péntek este kilenckor egy elbűvölő énekesnővel folytatódik a Budapest Jazz Club és a Fidelio közös sorozata: Gereben Zita és zenésztársai sajátos, modern hangzással kalandoznak a jazz világában.

2008.09.23 19:00ma.hu

Gereben Zita az idén szerzett diplomát a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakán, de már tapasztalt előadó. Különleges énekhangját elsősorban az Emil Rulezből és a REED Only zenekarból ismerhetjük, de a Modern Art Orchestra, a Budapest Jazz Orchestra és Nagy János zongorista vendégeként is fellépett, nemzetközi fesztiválokon is visszatérő szereplő. 

Fiatal, tehetséges muzsikusokból álló formációjával friss, egyéni hangvételben ad elő sztenderdeket. 

2008. szeptember 26. 21:00 Budapest Jazz Club (Budapest)

Fidelio jazz est: Gereben Zita quintet
Tagjai: Gereben Zita (ének), Horváth Gábor ,,Tojás" (zongora), Gyémánt Bálint (gitár), Eged Márton (basszusgitár), Földesi Ádám (dob)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.