Lemezek, plakátok, poszterek és koncert

Kiállítás: 25 éves a Pál Utcai Fiúk!

Szeptember 24-én nyílik a "PUF 25 év dizájn" című kiállítás a Szimpla Kertben. A tárlat nem titkolt szándéka, hogy fokozza az ünnepi hangulatot a Pál Utcai Fiúk háza táján. A zenekar ugyanis idén ünnepli 25. születésnapját, és ez alkalomból - az áprilisi Legelő című lemez megjelenésén és a dizájn kiállításon kívül - egy nagyszabású koncerttel örvendezteti meg közönségét október 10-én a Pecsában.

2008.09.23 14:40ma.hu
A zenekar

A PUF a tőle megszokott módon a közönséget is igyekszik bevonni a 25 éves jubileum ünneplésébe. Ezúttal júliusban plakáttervező pályázatot írt ki, amelyre szép számmal érkeztek pályamunkák. 

A nyertes pályázó abban a megtiszteltetésben részesült, hogy az általa tervezett plakát hirdeti a születésnapi és lemezbemutató koncertet országszerte. 

A pályázatok értékelése után Sántha András ötlete alapján készült el a 25 éves jubileumi és lemezbemutató koncert plakátja. A beérkezett terveket a zenekar eddigi 25 évét bemutató plakát- és dizájn kiállításon bárki megtekintheti. 

A "25 év dizájn" című kiállítás szeptember 24-én (szerdán) nyílik, a Kazinczy utcai Szimpla kertben és a 25 éves születésnapi és lemezbemutató koncertig, vagyis október 10-ig látogatható lesz, fokozva ezzel az ünnepi hangulatot. A pályázatra beérkezett tervek mellett természetesen számtalan retro és modern PUF dizájn tárgyakat is megtekinthet a közönség (plakátok, jegye, borítók, képeslapok, stb).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.