Kihagyhatatlan program a hétvégén!

Oliver és a Pál utcai fiúk - Két klasszikus mű, zenés változatban

Két klasszikus mű, zenés változatban a hétvégén a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpadokon!Charles Dickens és Molnár Ferenc világhírű művei az Oliver és a Pál utcai fiúk. Az előadások minden korosztály számára, szívszorító élményt nyújtanak.

2008.06.23 10:18ma.hu

A Pál utcai fiúk június 27-én a Városmajorban és Oliver! június 28-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Az Oliver musical igazi családi szórakozást ígér, egy szívszorító történet, ahol a jók győznek, a rosszak megbűnhődnek, a vicces és jólelkű zsiványon lehet nevetni, a rosszak gonoszságán felháborodni, egy árvaházi kisfiú szívfacsaró történetén meghatódni.

Ha pedig a világhírű meséhez világhírű dalok társulnak, garantált a nagyszerű szórakozás az egész családnak!
Több mint színház: élmény! www.szabadter.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.