Ábrahám Pál darabja a Nyári Fesztiválon

Viktória a Városmajori Szabadtéri Színpadon

Ábrahám Pál: Viktória című operettjét mutatják be június 20-án a Városmajori Szabadtéri Színpadon, Szolnoki Tibor, Zsadon Andrea, Mihályi Győző és Bozsó József főszereplésével.

2008.06.18 18:25ma.hu

Ábrahám Pál: Viktória című operettjét mutatja be az Operettvilág Együttes Budapest a Városmajori Szabadtéri Színpadon, június 20-án, pénteken este 20 órakor.

Főszerepben: Szolnoki Tibor, Zsadon Andrea, Mihályi Győző, Bozsó József

Művészeti vezető: Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor

Az első világháború előtt Viktória grófnő és Koltay László huszárkapitány boldog szerelemben él Dorozsmán, ám a háború kitörésekor Lászlónak be kell vonulnia katonának.

A távoli Szibériában hadifogságba kerül, de álnéven megszökik és elrejtőzik az amerikai nagykövetnél. Itt találkozik ismét szerelmével, aki időközben feleségül ment megmentőjéhez.

Viktória ma már a nagykövet felesége. Vajon egymásra találnak újra az egykori szerelmesek? A szív és az ész harca ez a lebilincselő történet, hisz a hála és a szeretet fontos érzések.

A szerelem legyőzi a tiszteletet? Mennyire lehet önfeláldozó egy férfi? Mindezekre a kérdésekre választ ad az előadás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.