Szerelem rapszódia

Gerswin-est: két rész zenében és táncban a Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Ehhez a sztár csapathoz a Budapest Táncszínház csatlakozik, hisz az előadás nem csak a fülnek, de a szemnek is különleges élményt ígér. A zene és a tánc együttes ereje, Gershwin muzsikáján keresztül igazi csemege lesz.

2008.06.20 16:40ma.hu

A nyár esti koncert Gershwin legnépszerűbb műveiből ígér felejthetetlen élményt. A kék rapszódia, az Egy amerikai Párizsban, a Summertime, a Porgy és Bess, a For you, for me, az Embraceable you, a zongoraverseny… ismerős dallamai ezen az estén egy dramatikus, szenvedélyes történetté állnak össze. 

A haza zenei élet legnagyobb személyiségei, most csak erre az alkalomra összeálltak, hogy Gershwin előtt tisztelegve egy parádés koncertet adjanak. Két hangszerre komponálva, két világhírű művész élő előadásában élvezhetjük Gershwin zenéjét: fuvolán Horgas Eszter, zongorán Vukán György működik közre, aki egyben a zenei anyag komponistája is. 

Az előadás érdekessége az, hogy a két előadóművész, akik már lassan egy évtizede álmodnak pódiumra eredeti dolgokat – élőben játsszák a művet a színpadon, egy térben a táncosokkal. Nem mindennapi élményre számíthat a hallgatóság!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.