Újra Magyarországon az aranytorkú énekesnő

Vaya con Dios a margitszigeti szabadtéri színpadon

8 millió eladott lemez és teltházas előadások világszerte - ez jellemzi Dani Kleint és a Vaya Con Diost.

2008.02.12 18:25

A Vaya Con Dios formáció, aki akusztikus trióként kezdték pályafutását, fennállása 21. évfordulóját ünnepli. Dani visszatért a színpadra néhány nagy kivételes akusztikus koncert kedvéért. Ezek a koncertek a The Ultimate Collection című CD és DVD megjelenése kapcsán szerveződtek. A CD és DVD egy Best Of válogatás 2 új dal kíséretében. 

Az akusztikus felállásban zongora és nagybőgő kísérettel fognak felcsendülni a teljesen áthangszerelt Vaya Con Dios slágerek – többek között a Just a Friend of Mine, What’s a Woman?, Nah Neh Nah, Puerto Rico, Don’t Cry For Louie, valamint olyan Vaya Con Dios dalok, melyeket még sosem hallhattunk. 

Zenészek:
 Ének: Dani Klein 
Gitár : Thierry Van Durme 
Nagybőgő : Sal La Rocca 
Zongora :William Lecomte
 Dob : Hans van Oosterhout

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.