Meg fogja bánni?

Woody Allen TV-sorozatot forgat az Amazonnak

Ez lesz a világhírű színész-rendező első tévésorozata.

2015.01.14 16:00ma.hu
Lucky Team Studio / Shutterstock

A The Verge számolt be róla, hogy Woody Allen TV-sorozatot készít az Amazonnak. "Nem tudom, hogy keveredhettem bele ebbe" - írta közleményében Allen. "Ötletem sincs, egyelőre azt sem tudom, hogyan fogjak hozzá."

Az Amazon rögtön egy komplett évadot rendelt meg a sorozatból - anélkül, hogy akár egyetlen pilotepizód is elkészült volna. "Woody Allen igazi látnok-alkotó, aki legendás filmeket készített; igazi megtiszteltetés lesz vele dolgozni első televíziós sorozatán" - indokolta a döntést Roy Price, az Amazon Studios alelnöke. "Attól tartok, Roy Price még meg fogja bánni ezt" - poénkodott a világhírű filmes.

A sorozatot, amelyet a tervek szerint "valamikor 2016-ban" mutatnak be az Amazon Prime Instant Video csatornáján, természetesen Allen írja és rendezi majd. A címét egyelőre nem tudjuk, ahogy azt sem, hogy miről szól majd.

Az Amazon a héten hatalmas elismerést söpörhetett be: Transparent című vígjátékukkal sikerült elhozniuk a Golden Globe-ot. A cég az elmúlt években komoly összegeket fektetett a tartalomkészítésbe, és tavaly a saját set-top boxát is piacra dobta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.