"Természetesen" nem molesztálta lányát

Fogadott fia vette védelmébe Woody Allent

Moses Farrow védelmébe vette nevelőapját, Woody Allent, akit lánya azzal vádolt meg, hogy 1992-ben, hétéves korában szexuálisan zaklatta őt.

2014.02.06 10:57MTI
MTI

Moses Farrow a People magazinban kijelentette, hogy Allen "természetesen" nem molesztálta húgát, Dylan Farrow-t. Moses és Dylan a filmrendező Allen és a színésznő Mia Farrow örökbefogadott gyermekei. Mia Farrow annak idején a gyerekek felügyeleti jogáért folytatott bírósági huzavona idején vádolta meg a filmrendezőt azzal, hogy szexuálisan zaklatta Dylant.

A pár azt követően szakított, miután Farrow rájött, hogy Allen szerelmi viszonyt kezdett legidősebb nevelt lányával, az akkor már húsz év körüli Soon-Yi Previnnel, akit Farrow még korábbi élettársával fogadott örökbe. (Allen 1997-ben elvette a lányt és azóta is vele él.)

Moses Farrow visszatekintve a People-ben úgy értékelte, hogy anyjuk Allen megvádolásával állt bosszút apjukon, amiért beleszeretett Soon-Yibe. Allen ellen sohasem emeltek vádat a gyermekzaklatás miatt, mert az ügyben folytatott szakértői vizsgálat alaptalannak találta a panaszt.

Dylan Farrow a napokban a The New York Timesben közölt nyílt levélben gyanúsította meg Allent az ellene elkövetett szexuális erőszakkal. Az újság szerdán közölte, hogy Allen lehetőséget kért a válaszadásra, és azt biztosítják is számára. Allen szóvivője korábban is jelezte, hogy az ártatlanságát mindig is hangoztató filmes válaszolni akar Dylan vádjaira.

A 36 esztendős Moses Farrow a People-nek arról is beszélt, hogy húgának nem kellene azzal a "hamis benyomással" leélnie az életét, hogy Allen molesztálta őt gyerekkorában. Dylan Farrow "árulásnak" nevezte Moses megszólalását az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.