Izgalmas időszak következik!

Belmondo: klubkoncertek és klipforgatás!

A kellemesen zsúfolt nyár után hasonló ősz vár a Belmondo együttesre, a rengeteg fesztiválfellépést ugyanis klubkoncertek és egy újabb klipforgatás követi majd.

2008.09.15 19:20ma.hu

- Jó nyarunk volt rengeteg fellépéssel, még a nyaralásokat is meg kellett szakítanunk egy-egy fesztivál miatt – kezdte a beszámolót Czutor Zoltán, a Belmondo frontembere. 

– A VOLT például pont akkor volt, amikor a gyermekeimmel horgásztam két hétig, úgyhogy ott kellett hagynom őket a koncert erejéig. De szerencsére így is maradt egy kis időm a pihenésre, és a barátnőmmel is el tudtam utazni Görögországba, ami azért volt nagyon érdekes számomra, mert pont az Olimpia évében néztem meg Olümpiát, az ókori görög olimpiák helyszínét. 

Illetve lefutottam az első stadion-futás távot is, ami az egyik legősibb versenyszám volt. Ezen kívül nagy nyári élményeim közé tartozik, hogy megnézhettem egy pár odavágós koncertet, többek közt Juliette Lewis fellépését, illetve találkozhattam is vele a Hegyalja Fesztiválon, és sokat beszélgettünk is. Még azt is elárulta, hogy három éve nem forgatott filmet, de most Drew Barrymore rendez neki egyet, és felkérte egy szerepre, úgyhogy valószínűleg visszatér a filmvászonra. 

De nem csak a Juliette & The Licks fellépés volt nagy élmény Czutornak, hanem a saját koncertjeik is. Ezek közül a Siófoki MTV Icons fellépés, ahol különböző magyar zenekarok adtak elő LGT dalokat, különösen kedves nyári emlék a számára. 

– Kiemelkedő csúcspontja volt a nyaramnak, hiszen annyira jól sikerült az a két LGT sláger, amit előadtunk, hogy mindenki, még Presser is azt mondta, hogy ha lesz még LGT koncert, szeretné, ha a Belmondo játszaná a Szentimentális rock and rollt. Illetve fellépés után, amikor még nem ért véget a koncert, mert több zenekar játszott még, bementem a VIP részbe, ahol Karácsony János felesége a nyakamba ugrott, arcon csókolt és azt mondta, hogy mióta mi lejöttünk a színpadról, senki nem tudta felállítani a bulit. És hozzátette, hogy ezt a fiúk is így gondolják, majd rámutatott az LGT tagokra. Ez nagyon jól esett – mesélte lelkesen Czutor. 

Miközben a Belmondo az őszi budapesti klubfellépésekre készül - például szeptember 17-én láthatjuk és hallhatjuk őket a Morrison’s 2-ben, majd október 4-én a Fészek Művészklubban - jó néhány vidéki koncertet is szerveznek, illetve készülnek a következő klipjük forgatására is. - Hamarosan forgatunk, de azt még egyelőre mi sem tudjuk, hogy melyik számhoz készítsünk klipet, és ez ügyben egyelőre közöttünk is nagy harcok folynak – tette hozzá a frontember nevetve.
 
Október 11-én a Hunniában a Belmondo-frontember a Czutorchestrával is fellép.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.