Nyári táborral is készül a zenekar

Hogy nézel rám? - Már kapható a Belmondo új albuma

Július 22-től kapható a Belmondo zenekar második, "Hogy nézel rám?" című lemeze. Az együttes ott volt és lesz minden nagy nyári fesztiválon, előttük van többek közt a KOTTA Fesztivál, a Sziget, a Kasza Napok és a SZIN.

2008.07.16 18:20ma.hu - Fotó: belmondo.hu

Július 22-től a boltok polcain lesz a Belmondo zenekar második, Hogy nézel rám? című lemeze, ami az FF Film & Music gondozásában jelenik meg. (Itt már most megrendelhető: http://webshop.3fm.hu/termek/188).

Az énekes szerint czutorosan eklektikus lett az album, melynek nyitódalához, a Rocksztárhoz készült klip már javában látható a Music TV-n és a zenei műsorokban.

Az új számok többsége természetesen a nyári rendezvényeken is felcsendül, többek közt augusztus 8-án a hajdúböszörményi KOTTA Fesztiválon, 16-án a Szigeten, 22-én a kazincbarcikai Kasza Napokon, illetve 30-án a Szegedi Ifjúsági Napokon.

Közben a Belmondot az a megtiszteltetés érte, hogy az MTV Icon produkcióban részt vegyen: feldolgoztak két LGT-dalt, az "Álom arcú lány"-t és a "Szentimentális rock&roll"-t.

Az átiratokat július 19-én, Siófokon adják elő. A zenekarhoz tartozó hír még, hogy a tavalyi Belmondo-tábornak idén is lesz folytatása.

- Augusztus 26. és 30. között Belmondo Napokat tartunk Zamárdiban, a Party Fészekben - árulta el a frontember. - Ez lesz a fővárosi Fészek Klub balatoni helyszínének záró eseménye. Táborozunk, sütünk-főzünk, pecázunk. Természetesen koncertek is lesznek: fellépünk hagyományos és akusztikus műsorral, a Belmondon kívül játszik a Czutor-chestra, a Honey Bee és a Mocsok 1 kölykök is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.