Csányi Sándor videóklipben domborít!

Belmondo: kész a czutorosan eklektikus lemez

Elkészült a Belmondo második, Hogy nézel rám című lemeze, amit a frontember úgy jellemez: czutorosan eklektikus. A felvett 14 dalból máris leforgatták a klipet a lemeznyitó Rocksztár (Nem keresem) számhoz. A képsorokon olyan ismert művészek szerepelnek, mint például Csányi Sándor, Szabó Győző és Komár László.

2008.05.08 15:42bigpress

- Szabadabb lett a Hogy nézel rám, mint az előző lemez – jellemezte a korongot Czutor Zoltán, a Belmondo frontembere. 

– A magyarországi zenei klíma a magyar Music TV érkeztével és a Petőfi Rádió átalakulásával megváltozott, ezzel együtt mi is bátrabbak lettünk a dalírás terén. A számok mindegyike kedvenc valamiért, de különösen szívemhez közel álló A test akar ilyet is, a Tömegdiszkó, vagy a Kényelmes vagyok. Nem beszélve a Rocksztár (Nem keresem) dalról, amit az eddigi zenei hármasságom jellemzi: van benne rockos riffelés, funky diszkó, és húzós britpop. A klipet ehhez készítettük. A klipforgatás néhány külső helyszínt eltekintve a Fészek Művészklubban történt április végén. A Rocksztár egy szarkasztikus dal, nem bántva senkit egy fricska a rocksztárságról – folytatta Czutor.
 
A klipben számos ismert magyar művész vállalt szerepet, egészen pontosan: Kerekes Vica, Csányi Sándor, Komár László, Nagy Ervin és Szabó Győző. Alakításuk néhány héten belül látható a zenei csatornákon illetve műsorokban, ahogy a Hogy nézel rám lemezt is hamarosan kiadja az FF Film & Music. 

A Belmondo május 29-én, csütörtökön ad egy lemez-kedvcsináló koncertet a Zöld Pardonban. Czutor elárulta, hogy 6-7 új dalt is előadnak a fellépéseken már jól működő régebbi számok mellett, illetve várható 2-3 feldolgozás is tőlük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.