Ünnepi programok, ajándékok

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat ingyenes rendezvényei

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) idén is ünnepi programokkal és ajándékokkal örvendeztet meg 1500 magyarországi és határon túli, rossz anyagi körülmények között élő, hátrányos helyzetű, rászoruló gyermeket.

2014.12.08 16:36MTI
freedigitalphotos.net/Naito 8

December 19-én a Mindenki Karácsonya elnevezésű rendezvényen háromszáz hátrányos helyzetű gyermeket látnak vendégül budapesti és Pest megyei általános iskolákból, családsegítőkből, gyermekintézményekből.

A gyerekek a Budapesti Operettszínház musical-előadásaiból láthatnak részleteket, majd a támogatók - köztük az OTP Bank - által felajánlott ajándék csomagokat vehetik át a helyszínt tizenötödik éve biztosító WestEnd City Centerben.

Az NGYSZ immár huszonnegyedik éve rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzatával közös karácsonyi programját - közölte a szervezet hétfőn az MTI-vel.

Az MKB Bank és a Gyermekmentő Szolgálat immár tizennyolcadik éve szervezi meg közös karácsonyi programját a Magyar Állami Operaházban, ahol december 21-én Csajkovszkij A diótörő című mesebalettjét tekintheti meg az ország különböző részeiből és a határon túlról meghívott ezerkétszáz hátrányos helyzetű gyermek.

A gyerekeket az előadás szüneteiben kakaó, szendvics, gyümölcs és édesség várja, a darab végén pedig ajándékokkal tömött hátizsákokkal távozhatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.