A Pesti Vigadóban

Ünnepi koncertek karácsonytól újévig - futószalagon, de különleges minőségben

A világsikerek nagyzenekari kísérettel, Szulák Andrea és a Győri Filharmonikusok előadásában, a tél egyik legvarázslatosabb koncertje lehet.

2014.12.07 22:30ma.hu
Forrás: Pesti Vigadó

2014. december 26. - 19.30

Különleges karácsonyi koncert a Vigadóban - Sztárvendég: Radics Gigi

Felejthetetlen koncertélményt kínál a nemrégiben felújított Vigadó december 26-án. Varázslatos este a leghíresebb karácsonyi melódiákkal többféle zenei stílusból, ünnepi hangulatba öltöztetve, a fellépők között olyan nevekkel, mint Fischl Mónika, Radics Gigi, Vadász Dániel, meglepetésként pedig a Virtuózok című televízió műsor ifjú zenészei is színpadra lépnek.

Az operett és opera műfajának jeles képviselői mellett a Megasztárban feltűnt, kimagaslóan tehetséges fiatal énekesnő is bemutatkozik a Vigadó közönségének a számára legkedvesebb slágerekkel.

A Magyar Rádió Gyermekkórusa és a Magyar Virtuózok segítségével, Mendelssohn, Kodály vagy Rachmanyinov művei mellett felcsendül az elmaradhatatlan White Christmas, az Ave Maria vagy a Happy day és megannyi klasszikus dal.

Vezényel: Makláry László

2014. december 27. - 19:30

Különleges karácsonyi koncert a Vigadóban - Sztárvendég: Tóth Vera

Felejthetetlen ünnepi koncertélmény karácsony második napján Fischl Mónikával, Tóth Verával, Vadász Dániellel, a Magyar Virtuózok Kamarazenekarral és az MR Gyermekkórussal.

2014. december 28. - 19.30

Világsikerek ünnepi hangulatban!

Szulák Andrea és a Győri Filharmonikus Zenekar közös koncertje a Vigadóban!

Szulák Andrea EMeRTon-díjas énekes, színész. Nevét és hangját egy ország ismeri. Együttműködése a Győri Filharmonikus Zenekarral tavaly kezdődött, és az első találkozóból, rögtön országos turné született. A közös munka idei, utolsó állomásához érkezik a Vigadóba december 28-án. Szulák Andrea gazdag és izgalmas évét egy igazán minőségi és exkluzív fellépéssel zárja tehát, méghozzá ünnepi hangulatban.

Életének meghatározó állomásaihoz kötődő, számára fontos dalokat, be nem teljesült, vagy éppen valóra vált álmait öltöztette nagyzenekari hangszerelésbe, melyek között kedvenc szerepeiből éppúgy ízelítőt ad majd, mint francia sanzonokból, de pop-zenei különlegességekre is számítani lehet. Mindez persze az évszaknak és az ünnepnek megfelelő köntösbe bújtatva.

A világsikerek nagyzenekari kísérettel, Szulák Andrea és a Győri Filharmonikusok előadásában, a tél egyik legvarázslatosabb koncertje lesz a város szívében, a Vigadóban.

Vezényel: Silló István

2014. december 31. - 22.00

Szilveszteri Operett Gála

Szilveszteri Operett Gála a Vigadóban Kalocsai Zsuzsával, Bódi Barbarával, Boncsér Gergővel és Laki Péterrel.

A műsorban a legszebb opera, operett áriákat és duetteket, a legkedveltebb zeneszerzők legismertebb melódiáit nemzetközi és hazai koncertszínpadok elismert és közkedvelt magyar szólistái szólaltatják meg, szimfonikus zenekari kísérettel és balettkar közreműködésével a Vigadó Dísztermében.

2014. január 1. - 19.30

Újévi Opera Gála

Az operairodalom legnagyobb slágerei hallhatóak Mozart, Verdi, Puccini operáiból, Carmen, Rigoletto, Háry János, Anyegin, Bajazzók és még sok olyan operarészlet amely miatt sokmillió ember lett az opera csodálatos műfajának rajongója.

Szólisták: Szabóki Tünde, Schöck Atala, Szegedi Csaba, Nánási Helga, László Boldizsár, Rácz István

Közreműködik a kibővített Magyar Virtuózok Kamarazenekar

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.