Országszerte

Adventi koncertek és adománygyűjtés a Magyar Vöröskereszt javára

Szombaton indul útjára az a karácsonyi karaván, amelynek állomásain koncertek és kézműves foglalkozások várják az érdeklődőket, emellett a Magyar Vöröskereszt önkéntesei adományokat gyűjtenek.

2014.12.01 17:00MTI

Összesen tizennégy helyszínre - Nyíregyházára, Békéscsabára, Szolnokra, Jászberénybe, Balatonfüredre, Tamásiba, Mohácsra, Dunaújvárosba, Győrbe, Fertődre, Körmendre, Balatonboglárra, Székesfehérvárra és Budapestre - látogat el a Coca-Cola Karácsonyi Karaván.

A karaván állomásain - a helyszíntől függően - Takács Nikolas, Wolf Kati vagy a Fool Moon ad koncertet, az adventi készülődés jegyében kézműves alkotóház várja az érdeklődőket, emellett az egyes helyszíneken a Mintapinty, máshol a Matiné zenekar készül vidám programmal a fiatalabb korosztály számára - közölte az esemény kommunikációjával foglalkozó cég hétfőn az MTI-vel.

A Magyar Vöröskereszt önkéntesei minden helyszínen adományokat gyűjtenek: elsősorban tartós élelmiszereket, játékot és pénzbeli felajánlásokat várnak, amelyet a rászorulókhoz juttatnak el.

Emellett a vállalat a karitatív szervezet segítségével mind a tizennégy helyszínen tíz rászoruló helyi családnak ad át karácsonyi ajándékcsomagot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.