Cadillackel köszöntik az őszt!

Szvingünnep a MÜPÁ-ban!

Ahogy az immár hagyományosan lenni szokott, az idei nyár is szvingünneppel zárul a Művészetek Palotájában. Az őszt most is neves hazai és világsztárok közreműködésével a New Orleans Swing a Cadillackel köszöntik.

2008.08.25 20:00ma.hu

A három napot egy-egy népszerű magyar együttes foglalja keretbe, augusztus 29-én a Hot Jazz Band lép fel, míg augusztus 31-én a Benkó Dixieland Band áll színpadra. A második estére, augusztus 30-ra pedig egy igazi világsztár érkezik a Fesztivál színházba, egy élő legenda, az autentikus louisianai jazz egyik legjelentősebb képviselője, Leroy Jones személyében. 

Az idén ötvenedik születésnapját ünneplő trombitás-zenekarvezető tízévesen, az iskolai zenekarban kezdett trombitálni, három évvel később pedig már a Fairview Baptist Church Brass Band templomi rézfúvósbanda tagja volt. Később a jazz legnagyobbjaival dolgozott együtt, mint például Danny Barker, Harry Connick Jr. vagy a Preservation Hall Jazz Band

A '90-es évek eleje óta saját zenekarait vezeti, a Müpába az Olaf Polziennel, Bob Culverhouse-zal és Trevor Richardsszal alkotott kvartettjével érkezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.