Készül az újabb kémfilm forgatókönyve

James Bond hamarosan visszatér

Újabb James Bond-film forgatókönyvének megírására áll össze Neal Purvis and Robert Wade.

2014.06.29 17:17MTI
freedigitalphotos.net/Simon Howden

Purvis és Wade írták az MI5 ügynökének kalandjairól szóló öt utolsó film forgatókönyvét. A Variety című hollywoodi filmes szaklap tudni véli, hogy a 24. James Bond filmen is dolgozni fognak, ugyanis a film készítői hozzájuk fordultak, hogy írják át a Jonn Logan által már elkészített szkriptet.

A trió együtt dolgozott a Skyfall című film forgatókönyvén, ám a 24. film megírásához eredetileg csak Logant kérték fel. Az újabb Bond-filmet is Sam Mendes rendezi, aki a Skyfall munkálatait is irányította. Természetesen Daniel Craig alakítja újra az ikonikus ügynököt.

A filmnek egyelőre még nincs címe, Bond 24 munkacímmel kezdődik a forgatás decemberben. Az MGM és a Sony azt tervezi, hogy 2015 őszén mutatja be a mozikban az filmet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.