Még két kiadvány várható!

Neil Young rajongói örülhetnek

Lemezekben gazdag őszt ígér az énekes! Neil Young rajongói örülhetnek: idén még két kiadvány is megjelenik a legendás énekestől.

2008.08.19 18:30ma.hu

Idén ősszel végre megjelenik a régóta halasztott karrierösszegző Neil Young-kiadvány. 

Az Archives Volume One 1963-1972 című díszdoboz az énekes pályafutásának első évtizedét foglalja össze. A november elején megjelenő kiadvány egy 10 DVD-ből álló kollekció, amely korábban már megjelent koncertek mellett eleddig kiadatlan stúdiófelvételeket, demókat is tartalmaz. 

Az Archives első része előtt még egy új album is megjelenik Youngtól, a Sugar Mountain szeptember 29-én kerül a boltokba. 

A lemezről nem adtak ki hivatalos tájékoztatást, de a kiadvány minden bizonnyal Young 1971-es szólóturnéjának egyik állomásán rögzített koncert felvételét tartalmazza majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.