Shadows in the Night

Új dallal rukkolt elő és albumot is készít Bob Dylan

Az 1945-ös Full Moon and Empty Arms című sláger új feldolgozásával rukkolt elő Bob Dylan, és az amerikai énekes még az idén piacra dobja soron következő albumát.

2014.05.15 14:45MTI
Forrás: Wikipedia

A Dylan hivatalos weboldalára feltett dalt annak idején Buddy Kaye és Ted Mossman írta. A Szergej Rahmanyinov orosz zongoravirtuóz és zeneszerző II. zongoraversenyére épülő sláger legismertebb feldolgozása Frank Sinatra nevéhez fűződik, de rajta kívül Sarah Vaughan és a The Platters előadásában is hallhatta a közönség.

A Rolling Stone magazin Dylan egyik szóvivőjét idézve azt írta, hogy "a szám kétséget kizáróan az év későbbi szakaszában megjelenő új albumról származik".

A készülő korongnak egyelőre nincs címe, ám a zenész honlapjának kezdőoldalát díszítő képen Dylan látható a Shadows in the Night szavak kíséretében.

Az amerikai énekes 2012-ben megjelent legutóbbi, Tempest című lemezét, amely a 35. stúdióalbuma volt, remekül fogadta a nagyközönség és a kritikusok is.

A 72 éves előadó nemrég Japánban és Hawaiin lépett fel a Never Ending Tour elnevezésű koncertsorozatának keretében. A turné európai szakasza június 16-án kezdődik az írországi Corkban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.