Három hétig uralta a mozikat a szuperhős

A csajok bosszúja lenyomta Amerika kapitányt

Három hét után a hétvégén debütáló A csajok bosszúja vette át az észak-amerikai kasszasikerlista vezetését az Amerika kapitány: A tél katonája című szuperhősfilmtől.

2014.04.27 19:45MTI
freedigitalphotos.net/worradmu

A Nick Cassavetes rendezte vígjáték Cameron Diaz, Leslie Mann és Kate Upton főszereplésével 24,7 millió dollárt (5,5 milliárd forintot) kasszírozott a kanadai és amerikai mozikban.

A Chris Evansszel forgatott Amerika kapitány-folytatásra 16 millió dollárért (3,6 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők, az akciófilm azonban már így is 225 millió dolláros (50,5 milliárd forintos) összbevételnél tart Észak-Amerikában.

A Heaven is for Real című dráma a lista harmadik helyét kapta meg 13,8 millió dolláros (3 milliárd forintos) jegyeladásával, a Rio 2 című animációs film pedig a negyedik lett 13,7 millió dollárral.

Az első öt legnépszerűbb film közé még a Veszélyzóna jutott be 9,6 millió dollárral (2 milliárd forinttal). Az akciófilm főszerepében a tavaly autóbalesetben elhunyt Paul Walkert láthatják a nézők pár napja már a magyar mozikban is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.