Grace - Monaco csillaga

Artmozik Éjszakája - négy helyen, premier előtti vetítéssel

Idén már négy helyszínen, a Toldi, a Művész és a Puskin mellett a felújított Tabán moziban is várják a filmek szerelmeseit május 16-ról 17-re virradóra a 3. Artmozik Éjszakáján, amelyen az idei cannes-i filmfesztivál nyitófilmjét premier előtt láthatja a közönség.

2014.04.17 02:30MTI
Forrás: Freedigitalphotos Salvatore Vuono

A repertoárt a korábbi évekhez hasonlóan részben aktuális filmek, részben a közelmúlt sikerei alkotják, amelyeket most egy alkalommal újra műsorra tűznek a mozik egy éjszakára. Ezek mellett Magyarországon először látható alkotásokat is bemutatnak - tájékoztatták a szervezők szerdán az MTI-t.

A négy helyszín tetszőleges bejárásához, a filmek korlátozás nélküli megtekintéséhez egész éjszakára egyetlen karszalag szükséges.

A műsorban szerepel a Coen testvérek Cannes-ban díjazott legutóbbi filmje, a Llewyn Davis világa, és premier előtt vetítik a dél-franciaországi fesztivál idei nyitófilmjét, a Grace - Monaco csillaga című életrajzi drámát, amelyet így már két nappal a cannes-i díszbemutató után láthat a magyar közönség is.

Premier előtt láthatják az érdeklődők Az ötödik kerék című olasz vígjátékot és a Csúnya, gonosz bácsik című izraeli thrillert is.

A 3. Artmozik Éjszakájának teljes programja hamarosan megtalálható lesz mind a négy mozi web-, illetve Facebook-oldalán. A karszalagok már megvásárolhatók a Művész, a Puskin, a Toldi és a Tabán mozik pénztáraiban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.