"Sérti a fülemet ez a hitetlen beszéd"

Sok évnyi Star Wars megy a kukába

Hivatalos információk a világ legkedveltebb/gyűlöltebb sci-fijének újabb részeiről.

2014.04.26 10:05Szilágyi Szabolcs - ma.hu

Anno rajongott a Csillagok háborúja eredeti trilógiáért? A történet nem hivatalos folytatását könyvsorozatokon keresztül végigkövette? Tudja, hogy Han Solo-nak és Leia hercegnőnek gyerekei születtek, és hogy új gonosz bukkant fel birodalmi színekben? Nos, a Jedi visszatér óta "történteket" el lehet felejteni.

A Lucasfilm nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy az eredeti filmeket követő trilógia (epizód 7-9.) nem azt a sztorit meséli majd el, amit a rajongók eddig ismertek. A Starwars.com-on megjelent információ szerint Lucas nem akart sosem fejet hajtani mások, a SW univerzumát külön utakon bővítők előtt. Másrészt a filmkészítőknek így megadatik az a kreatív szabadság, amivel meglephetik a leendő nézőközönséget, érvelt a jogtulajdonos.

35 évnyi rajzfilmről, könyvről, számítógépes játékról és animációs sorozatról van szó, ezt hagyják figyelmen kívül a készülő új részek előtt. A Lucasfilm Story Group részlege már közzé is tette, hogy mely karakterek tűnnek el biztosan a süllyesztőben, az alábbi videóban (majdnem) mindenre fény derül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.