Szinte szétfolyt a Csillagok háborúja-sztár

Carrie Fisher: Már csak "az a kövér nő" vagyok

El van keseredve a Csillagok háborúja egykori tüneményes sztárja - Carrie Fisher szerint benne már csak a "nagy, kövér nőt" látják az emberek.

Carrie Fisher jó pár kilót magára szedett... képgaléria

2011.01.19 12:19ma.hu - Fotó: Matt Klein/psychcentral - WireImage

Az egykori csinos, igéző szemű Csillagok háborúja-sztár bizony csúnyán elhízott az utóbbi időben. Carrie Fisher annak idején még meztelenül is megmutatta magát, szexis képsorozat készült róla az egyik magazinba.

Ma 54 éves, és már csak álmodik arról az alakról. Az elmúlt években jelentős súlyfelesleget halmozott magára. Tükörbe ritkán néz, azt pedig különösen nem tudja megemészteni, hogy az egykori bombajó nőből, akit világszerte csodáltak, egy elhízott, nehezen mozgó, teljesen átlagos valaki lett.

Carrie Fisher régen - a képre kattintva kiderül, hogy néz ki most - Fotó: virginmedia.com

Carrie Fisher szomorúan ismerte be: az embereknek ő ma már csak "az a kövér nő", akire maximum a túlsúlya miatt figyelnek fel. Leia hercegnő már régen a múlté...

Ha minden igaz, a színésznő most visszanyerheti egykori alakját. Nemrég ugyanis megkereste egy cég, amely arcául választaná Carrie-t.

A Jenny Craig-diéta szóvivőjeként maga is megszabadulhatna az életét megkeserítő plusz kilóktól. Nem csoda, hogy Carrie Fisher nem sokat gondolkodott az igenen.

A diéta már kezdetét vette, a színésznő eddig hat kilótól szabadult meg. Speciális az étrendje, és végre újra mozog, heti öt alkalommal tornázik. Hajrá, Carrie!

Mit írt "Leia hercegnő" a mai botrányhősnőknek?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.