Színházi esték hétvégén a Városmajorban!

Szórakozás a szabad ég alatt!

A hétvégén három különleges előadást láthat a közönség a Városmajori Szabadtéri Színpadon olyan sztárok főszereplésével, mint Kováts Kriszta, Sándor Dávid, Kecskés Tímea, Farkasházi Réka és Ivancsics Ilona.

2008.08.07 19:10ma.hu
Részlet a Hajnaltól hanjalig c. produkcióból

Dario Fo híres művét, a Nem fizetünk című bohózatot augusztus 8-án, pénteken, a Shannon.hu produkcióját Hajnaltól hajnalig címmel augusztus 9-én, szombaton, Ruzante: A csábító pillangó című előadást a közönség augusztus 10-én vasárnap láthatja. 

A Nem fizetünkben, Dario Fo Nobel-díjas szerző vérbeli olasz bohózatában, csak félig felhőtlen a kacagás, hiszen egyik szemünk sír, a másik nevet. Két házaspár életét követhetjük nyomon, ahol a feleségek olyan hazugságba keverednek, amelyet csak hazugsággal tudnak leplezni férjeik elől. A végkifejlet egyértelmű, vicces; a mondanivaló pedig elgondolkodtató! 

Főszerepben Ivancsics Ilona, Kiss Gábor és Jónás Rita.

Shannon.hu Produkció előadásában egy show-t mutatnak be a Városmajorban, mely ötvözi a világzene és világtánc legszebb elemeit. A története a világtánc mellett világzenével festik alá így adván meg a XXI. Század legizgalmasabb műfaját. 

A koreográfus bátran nyúlt a különböző korok és stílusok táncaihoz – mint például a barokk tánc, az ír sztepp vagy a modern táncokhoz – így létrehozván a világtáncot. 

A zenekar tagjai: Batta Gábor, Juhász Róbert, Molnár Sándor, Péter János, Sajben Bábor

A csábító pillangó egy reneszánsz erotikus huncutságokkal tűzdelt komédia a commedia dell’arte szabadszájú, érzéki figuráinak előadásában, Lázár Balázs, Kecskés Tímea, Sándor Dávid, Járai Máté, Kováts Kriszta főszereplésével, Kováts Kriszta rendezésében. A darabot 16 éven felülieknek ajánlják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.