Brick Mansions

Paul Walker utolsó filmjeinek egyike áprilisban kerül a mozikba

Április végén mutatják be Észak-Amerikában és Franciaországban a közelmúltban autóbalesetben elhunyt Paul Walker egyik utolsó munkáját, a Brick Mansions című filmet.

2014.02.07 14:02MTI
MTI

A negyven esztendősen távozott színész a thrillerben fedett zsarut alakít, aki egy bűnbandába épül be, hogy leszerelje annak atombombával fenyegetőző főnökét.

A produkció, amely felett Luc Besson bábáskodott, a 2005-ben vetített B13 - A bűnös negyed című francia film amerikai feldolgozása. Walker 2013. november 30-án szenvedett halálos autóbalesetet Kaliforniában egy Porschéval, amelyet barátja vezetett a megengedett sebességet jócskán túllépve.

A filmsztárt legtöbben a Halálos iramban-sorozatból ismerik, amelyben Vin Diesellel játszott együtt. A széria hetedik epizódjának forgatása már a vége felé közeledett, amikor Walker halála bekövetkezett.

A Universal Pictures filmstúdió decemberben bejelentette, hogy a filmet a korábban tervezett helyett nem 2014 nyarán, hanem 2015 áprilisában mutatják be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.