Megy George Clooney is!

Brad Pitt és Angelina Jolie Afrikába költözik

Miért költöznik a sztár-pár Dél-Afrikába? Cikkünkből kiderült!

2014.01.31 20:25MTI
Nem örökre intenek búcsút

A színész házaspár már házat is bérelt Sandhurstben, Johannesburg elővárosában - adta hírül a Beeld című dél-afrikai napilap. A havi bérleti díj átszámítva 1,7 millió forintnak felel meg, ami Dél-Afrikában hihetetlenül magas összegnek számít.

A pár arra az időre költözik a házba, amíg Pitt barátjával és kollégájával, George Clooneyval közösen filmet forgat az országban. Arról, hogy hat gyermekük velük tart-e, egyelőre nincs információ.

Pitt és Jolie többször jártak már a térségben. Huzamosabb ideig tartózkodtak például Namíbiában, ahol Jolie világra hozta első közös gyermeküket, Shiloht. Később a helyi hatóságok a kislánynak felajánlották a namíbiai állampolgárságot is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.