Nyári koncertsorozat a Tófürdőn...

Berlin-Budapest Quartett a hévízi gyógyfürdőben!

A Hévízgyógyfürdő Kht. saját szervezésű, nyári koncertsorozatának keretein belül augusztus 1-jén a Berlin-Budapest Quartett lesz a vendége a Hévízgyógyfürdő Kht-nek..

2008.07.30 20:00ma.hu

A Hévízgyógyfürdő Kht. által szervezett, nyári koncertsorozat keretein belül az intézmény vendége lesz a Berlin–Budapest Quartett 2008. augusztus 1-jén.

A zenekar Max Reger, a zenei matematikus, és Glazunov egy-egy klarinétötösét mutatja be. A műsor Reger abszolút hangokra épülő polifóniáját állítja szembe a Glazunov által képviselt klasszikus orosz hagyományokkal.

A zenekar tagja Csermák Éva, a Német Kamara Akadémia szólamvezetője, illetve a lipcsei Zeneakadémia tanára; a Musica Viva díjjal többszörösen kitüntetett Szűcs Dea; Nagy Dóra, aki brácsajátékával nemcsak a magyar, hanem külföldi hallgatókat is elkápráztatja koncertjei során.

Közreműködik a Liszt Ferenc díjas Klenyán Csaba, aki számos nemzetközi versenyen első helyezést ért el.

A Berlin–Budapest Quartett koncertjének időpontja: 2008. augusztus. 1. 19:00

A koncert helyszíne: A Hévízgyógyfürdő Kht. Kultúrterme (Hévíz, Schulhof Vilmos sétány 1.)

A koncert-sorozat kortárs zenével, lézershow-val és meditatív zenével folytatódik.

A Hévízgyógyfürdő Kht. nyári koncert-sorozatának következő vendége a Rondino Festival kortárs zenei műhely lesz 2008. augusztus 8-án, amely az együttes tagjának, Gadó Gábornak a műveit fogja előadni a kht. Kultúrtermében.

A koncertsorozat keretein belül a Tófürdőben 2008. augusztus 19-én kerül sor arra a nagyszabású lézershow-ra, amelynek vendége Edvin Marton lesz.

A „Gyógyító varázshangok” című est különleges élményt jelent majd azok számára, akik 2008. szeptember 6-án ellátogatnak a Tófürdőhöz.

A koncertekre a belépőjegy egységesen 1000 forint.

A Kultúrteremben megrendezésre kerülő koncertre 1 órával a rendezvény előtt a helyszínen, a Tószínpadra a Tófürdő bejárati pénztárainál a rendezvények előtt 3 nappal lehet megvásárolni.

Az Edvin Marton show-ra a Tourinform irodában (Hévíz, Rákóczi u. 1.), valamint a Tófürdő pénztáraiban lehet a jegyeket megváltani.

Ülőhely 3000 Ft, állóhely 1000 Ft (korlátozott számban)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.