IV. Tenkesalja Fesztivál

Villány, Harkány és Siklós kulturális értékei!

Augusztus 1-je és 10-e között immár negyedik alkalommal rendezik meg a Tenkesalja Fesztivált, mely a Villány - Harkány - Siklós térség kulturális és gasztronómiai értékeit hivatott bemutatni. A IV. Tenkesalja Fesztivál - követve a korábbi évek gazdag programsorozatát -, idén számos új elemmel is gyarapodik.

2008.07.30 10:00ma.hu
Orosz Barbara

Változatos események várják azokat, akik augusztus 1-je és 10–e között a siklósi kistérség valamelyik településére ellátogatnak. A könnyűzenei koncerteknek elsődlegesen Harkány ad otthont, a középkorúak korosztályát az operett és a könnyedebb hangvételű estekkel Siklós várja, míg Villány ez alkalommal is a bor központja lesz. 

„Reményeink szerint az idei Tenkesalja Fesztivál sokkal több és változatosabb programot kínál mindenki számára, mint az eddigiek. Amikor a rendezvénysorozat elindult, akkor csupán a három nagy település Villány, Siklós és Harkány adott otthont a programoknak. Mára azonban a kisebb települések is – úgymint Beremend, Túrony, Újpetre, Nagyharsány és Drávaszabolcs – is egy-egy program házigazdái lesznek. Villány elsődlegesen a gasztronómiai és a finom borok élvezetét keresők számára nyújt programokat, Siklós a vár varázslatos környezetét adja az ott tartandó koncertek hangulatához, Harkány pedig azok számára lesz kedves emlék a gazdag programok mellett, akik a fürdőzést, a szép tájat választják kikapcsolódásként” – meséli Nagy Tímea, a Harkányi Tourinform irodavezetője. 

Nem mindennapi élményben lehet annak része, aki augusztus 1-jén, a rendezvénysorozat kezdőnapján Villányba látogat, hiszen A Kiválasztott című műsor dobogósát, Luit és Orosz Barbara színésznőt, műsorvezetőt borlovaggá ütik. Lui a borlovag avatás mellett, egy káprázatos produkcióval is elvarázsolja közönségét a IV. Tenkesalja Fesztivál nyitónapján, Villányban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.