Aretha Franklin felépült titokzatos betegségéből

Három év után ismét koncertezik a soul királynője

Felépült titokzatos betegségéből és három év után decembertől újra koncertezik Aretha Franklin, a soul koronázatlan királynője.

2013.11.01 18:15MTI
MTI

A Detroit News című lap szerint az énekesnő saját városában, Detroitban, a MotorCity Casino Hotelben lép fel. November folyamán albumot vesz fel vele Clive Davis és a Sony Music.

A 73 éves sztár nem mondta el, hogy milyen betegségben szenvedett, csak azt fedte fel egy október 16-i sajtóbeszélgetésen, hogy a kezelés mellékhatásai "kemények" voltak. A sokszoros Grammy-díjas énekesnő 2010 őszén esett át ismeretlen célú műtéti beavatkozáson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.