December 21-én Bolyki Soul & Gospel

"Ha jön a világvége, a zenét mi adjuk hozzá"

Már csak három nap és kiderül, hogy tényleg itt-e a világvége és hogyan fog bekövetkezni, de egyvalami már most biztosra vehető: a Bolyki Soul&Gospel Kórus óriási örömzenével színesíti az eseményt!

A Bolyki Soul and Gospel Kórus koncertje a MOM-ban képgaléria

2012.12.18 13:47ma.hu

Fergeteges koncertre készül december 21-én a Bolyki Soul & Gospel Kórus, amely az elmúlt alig két év alatt immáron közel 60 fősre gyarapodott. A valaha amatőr csoportként indult kórusról mára bátran jelenthetjük ki, hogy profikká nőtték ki magukat, néhány napja a MOM Kulturális Központban adták át különleges karácsonyi ajándékukat egy koncert formájában, ezen a héten pedig Kaposvárott, a Szivárvány Kultúrpalotában lépnek fel 19 órai kezdettel.

"A karácsonyi-adventi időszak számomra a legkedvesebb az évben" - mondta el a kórus vezetője, Bolyki Balázs a kaposvári Hírhatár című lapnak, épp ezért nem titkolt célja, hogy az érzelmi feltöltődésen túl annyi szeretetet és megnyugvást adjon, adjanak a közönségnek, amelyből egész évben táplálkozhatunk és ami átlendít a hétköznapi nehézségeken, embertársainkkal szemben pedig sokkal türelmesebbé tesz.

Fotó: BS&G (A galériához KATT a képre!)


A budapesti koncerten "Bali" nagyszerűen ötvözte a profi zeneiséget a tőle már megszokott egyéni humorral, és néhány meglepetést is szerzett a közönségnek - de ezeket nem lőjük le, maradjon egy kis izgalom a kaposvári közönségnek is! Annyit azért mégiscsak elárulhatunk, hogy természetesen ezúttal is felcsendülnek majd a legismertebb és legkedveltebb soul- és gospelslágerek, mint az I believe I can fly, az I'm amazed vagy a szívbe markoló Homokba írva, mint ahogyan az Apácashow-ból ismert verziójú Örömóda, a Joyful, Joyful és az igazi nagy gospel-klasszikus, a Happy Day.

Természetesen Bolyki Balázs sem mehetett el szó nélkül az épp december 21-ére megjósolt világvége mellett, de a fővárosi koncert végén annyit üzent a rajongóknak: "Nem tudom, lesz-e aznap világvége vagy sem, de ha lesz, akkor ígérem, a zenét mi adjuk mellé!"

Bárhol és bármikor...!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.