Az állatkert tervei

Családi szórakoztatópark létesülhet a Vidámpark helyén

A magyar népmesék által ihletett meseparkot és egy a szubtrópusi növény- és állatvilágot bemutató családi élményparkot tervez a Fővárosi Állat- és Növénykert a Vidámpark jelenlegi területére, amelyet majd október elsejével vesz át.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.09.19 12:47MTI
Fotó: MTI

A Magyar Mesepark elsősorban a kisgyermekes családoknak kínál majd tartalmas szórakozási lehetőségeket modern játékokkal, a Vurstli hagyományainak felelevenítésével és a magyar állatos meséket feldolgozó mesevárral, amely az Elvarázsolt kastély utódja lesz.

A kéthektáros területre tervezett, szubtrópusi állatokat és növényeket felvonultató Pannon Parkban pedig kalandpálya, vízi szafari és állatkifutó várja majd a látogatókat - közölte Persányi Miklós, az állatkert főigazgatója a tervezett fejlesztésekről tartott csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón. Mint hozzátette, a Vidámpark műemléki játékait megtartják, és lehetőség szerint üzemeltetni is fogják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.