A Conjuring vezeti a kasszasikerlistát

A szellemek legyőzték a rajzfilmhősöket

A The Conjuring című, alacsony költségvetésű film szellemei legyőzték a hét végén a két családi animációs film, a Gru 2 és a Turbó kicsiny hőseit az észak-amerikai toplista élén.

2013.07.22 01:29MTI

A The Conjuring 41,5 millió dollárt (9,3 milliárd forint) hozott  három nap alatt. A Warner Bros. stúdió filmjében Vera Farmiga és Patrick Wilson egy olyan házaspárt alakít, akik megpróbálják kideríteni, mi áll a Rhode Island-i parasztházukban zajló paranormális jelenségek hátterében. A Gru 2 című animációs film, a 2010-ben bemutatott alkotás folytatása, amelyben a gonosz Grúnak ismét Steve Carell kölcsönzi hangját. 

A film két hétig állt a bevételi toplista élén, ezen a hét végén azonban lecsúszott a második helyre 25,1 millió dolláros jegyforgalmazással. Az Indy 500 gyorsasági versenyen győzni akaró szupergyors csigáról szóló Turbo című animációs film került a kasszasikerlista harmadik helyére 21,5 millió dolláros bevétellel. A DreamWorks Animation készítette filmben a kerti csigának Ryan Reynolds kölcsönzi a hangját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.