Vízi kalandok és koncertek a Velencei-tónál

Csónakot a vízre! - Indul a T- Mobile Vízi Szabadidős Sportfesztivál

Mi is kellene más a nyárhoz, mint ragyogó napsütés és enyhülést nyújtó vízpart! - Sárkányt, kajakot, kenut, csónakot a vízre: indul a T- Mobile Vízi Szabadidős Sportfesztivál a Velencei-tónál.

2008.07.07 18:30mkksz.hu

- Azt tapasztaljuk ugyanis, hogy egyre többen hódolnak az evezés szenvedélyének – magyarázza Tóth A. Péter, a T-Mobile kommunikációs igazgató-helyettese.

– Éppen azért hívtuk életre az MKKSZ-szel közösen a Velencei-tavi Vízi Szabadidősport Fesztivált, amelyen a vízi élet szépségeibe kóstolhatnak bele a résztvevők, családok, amatőr sportolók, felnőttek és gyerekek. Rengeteg programot kínálunk, amelyek egy részéhez pontgyűjtő játék is kapcsolódik. A cél az, hogy ilyen módon minél több sporteszközt próbáljanak ki a résztvevők, megszerzett pontjaik gyarapításával. A pontokat végül ajándékokra lehet beváltani, illetve a legjobbak sorsolás útján tárgynyereményekkel gazdagodhatnak. A fődíj egy értékes mobiltelefon.

A Kenu kaland játékra családok jelentkezhetnek, akik hajóból játékos formában gyűjthetik be a velencei tavi nádasban elrejtett pontokat. A szlalom kajak műfajban egy sűrűn bójázott rövid pályát kell teljesíteni vadvízi kajakban, a sárkányhajó verseny félóránként indul.

De lesz kajak póló is, a kajak teszten pedig a különbözõ hajó gyártók termékeit lehet tesztelni a vízen. A legkisebb gyerekek, akikkel szakemberek, animátorok foglalkoznak, is erősíthetik a családi csapatot rajzaikkal és egyéb alkotásaikkal.

Az esti program nyitányaként 18.00 órakor kezdődik az Emilio koncert, majd ezt követően Fergeteg party vár mindenkire: Várkonyi Attila szórakoztatja a T-Mobile Vízi Szabadidő Fesztivál közönségét. Kikapcsolódni sokféleképpen lehet.

De ha ezt együtt tesszük, ha mindenkinek lehetõsége van arra, hogy saját vérmérséklete, vízszeretete, „merülési mutatója” szerint tölthet el barátok között ezt a napot, hogy küzdelmes viadalokban jókedvűen mérje össze erejét másokkal, s hogy jó néhány új baráttal, élménnyel gazdagodjék, azt július 12-én várják a Velencei-tónál, Sukorón az idei nyár legnagyobb vízi fesztiváljára!

prev[3/3]
  1. 1. oldal
  2. 2. oldal
  3. 3. oldal

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.