Az egész város az akció részese lehet

Szóljon minden ablakból a muzsika! - Liszt Fesztivál Sopronban

Idén is megrendezésre kerül a Liszt Fesztivált Sopronban - A július 18. és 31. között zajló zenei esemény július 18-án, szombaton este 7 órakor Bogányi Gergely Kossuth-díjas zongoraművész hangversenyével kezdődik.

2008.07.07 17:20ma.hu

Idén is megrendezésre kerül a Liszt Fesztivált Sopronban, július 18. és 31. között.

A zenei esemény (melynek programja megtalálható a www.lisztfestival.hu oldalon) július 18-án, szombaton este 7 órakor Bogányi Gergely Kossuth-díjas zongoraművész hangversenyével kezdődik.

A nyitóhangversenyt a helyi Corvinus Rádió élő, egyenes adásban fogja közvetíteni, amihez a szervezők egy különleges akciót párosítottak.

Meghirdették a „Szóljon minden ablakból Liszt Ferenc” akciót, melynek lényege, hogy a lakosság támogatásával Liszt városának belvárosa rövid időre egy hatalmas koncertteremmé alakuljon át.

Azt szeretnék, ha Sopron belvárosának lakói a koncert ideje alatt kitennék ablakaikba rádiókészülékeiket (melyet természetesen a megfelelő hullámhosszra programoznak be), így gyakorlatilag az egész belvárosban hallhatóvá válna Bogányi Gergely nyitóhangversenyén keresztül a világhírű művész muzsikája.

Ezzel a nem mindennapi attrakcióval szeretnének tisztelegni Liszt Ferenc emléke előtt. A vállalkozó kedvű lakosokat rádiókészülékekkel, koncertbelépőkkel, valamint színházjegyekkel jutalmazzák.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.