Ami ott, az itt is

A Halálos iramban 6. volt a legnézettebb az USA-ban

A Halálos iramban hatodik részére voltak a legtöbben kíváncsiak a hétvégén az észak-amerikai mozikban, míg a Will Smith és fia nevével fémjelzett A Föld után messze lemaradva csak a bevételi lista harmadik helyén végzett.

2013.06.03 06:00MTI

A látványos autós üldözésekkel tarkított Halálos iramban széria hatodik részére 34,5 millió dollárért (csaknem 8 milliárd forintért) váltottak jegyet a hétvégén annak ellenére, hogy már két hete játsszák. A magyar mozikban is játszott filmben Vin Diesel és társai ezúttal Londonban akcióznak.

A hétvégi boxoffice-lista második helyén a most debütált Szemfényvesztők című film végzett 28,1 millió dolláros (majdnem 6,5 milliárd forintos) bevétellel. A magyar nézők június 13-tól láthatják Jesse Eisenberg filmjét a mozikban. A Michael Caine és Morgan Freeman főszereplésével készült alkotásban egy csapat illuzionista rabol bankot igen trükkös módszerrel.

Nagy várakozások előzték meg a Will Smith és fia, Jaden Smith főszereplésével készült A Föld után című film bemutatását, a sci-fi azonban a bemutatást követő hétvégén mindössze 27 millió dolláros (valamivel több mint 6,2 milliárd forintos) jegybevételt termelt az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában. A filmet június 6-tól kezdik vetíteni a magyar mozikban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.