Csak győzzünk válogatni!

Koltai poénjai és rock and roll a Városmajorban!

Koltai Róbert három előadásban is szórakoztatja a nagyérdeműt a Városmajorban. A Margitszigeten egyedülálló operabemutató készül - De a könnyűzene kedvelői sem maradnak program nélkül.

2008.07.04 14:00ma.hu

Minden más…

A gyerekek sem maradnak program nélkül. Többek között Swift Gulliverje, a Varázsfuvola zenés mesejátékként, Csukás István Ágacskája, és a Grimm testvérek Rigócsőr királya is várja őket a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Alkotmányunk ünnepének előestéjén, augusztus 19-én a 115 éve elhunyt Erkel Ferenc emléke előtt tiszteleg a Margitszigeti Szabadtéri Színpad. Leghíresebb operáját, a Bánk Bánt a Debreceni Csokonai Színházzal közös produkcióban mutatják be, Vidnyánszky Attila rendezésében.

Szintén a debreceni társulat rendezésében élvezhetik az operarajongók Puccini Manon Lescaut című művét, és ez a produkció is évfordulóhoz kötődik: Puccini ugyanis 150 éve született.

A Margitsziget és a Városmajor további programjairól az érdeklődők a www.szabadter.hu-n tájékozódhatnak.

A www.mixonline.hu-n bővebben is olvashatnak a nyári szabadtéri kulturális programokról.

prev[2/2]
  1. 1. oldal
  2. 2. oldal

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.