Családi színházi fesztivál

Ma veszi kezdetét a POSZT

Tizenegy hazai és külhoni színház tizenhárom produkcióját kínálja az érdeklődőknek a ma kezdődő az első Pécsi Családi Színházi Fesztivál.

2013.05.29 08:03MTI

A vasárnap záruló rendezvényt a Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) felvezetéseként tartják meg. A Pécsi Nemzeti Színházba és a Bóbita Bábszínházba tervezett előadások iránt jelentős volt az érdeklődés. 

A fesztivál ma a Centrál Színház A hang-villa titka című interaktív mesejátékával veszi kezdetét, ezt a kassai Thália Színház Gergő és az álomfogó című zenemusicalje követi. 

Csütörtökön a Pécsi Nemzeti Színház A sivatag hercege című zenés kalandjátéka és a debreceni Csokonai Színház Holdbeli csónakos című táncos-zenész mesejátéka lesz műsoron.
 
Pénteken az Örkény István Színház A sötétben látó tündér című mesebeszédét és a Pesti Magyar Színház Rumini című mesejátékát láthatja a közönség. 

Szombaton lesz a Katona József Színház Pinokkió című gyerekbábthrillere, a Miskolci Nemzeti Színház Óz, a nagy varázsló című meseelőadása, valamint a pécsi Bóbita Bábszínház Szivárványhinta című csecsemőszínházi előadását, A kis hableány című produkciót, valamint a teátrum bábkészítő foglalkozását is ezen a napon rendezik. 

Az érdeklődők június 2-án, a zárónapon a kaposvári Csiky Gergely Színház Holnemvoltfia, a Pécsi Nemzeti Színház A Padlás című előadását, valamint a Studió K Színház Szamár a torony tetején című élőzenés, bábos mesejátékát élvezhetik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.