Nemzeti Színház

Vidnyánszky Attila megkezdi a jegyárusítást

A Nemzeti Színház szeptember 27-én Vidnyánszky Attila rendezésében Tamási Áron Vitéz lélek című művével nyitja meg a következő évadot. Ma 16 órától a teátrum új vezetője személyesen kezdi el árusítani a jegyeket.

2013.05.26 08:13MTI
Fotó: MTI

Vasárnap 16 órától árusítja a jegyeket a Nemzeti Színház jövő évadának első előadására, Tamási Áron Vitéz lélek című művének bemutatójára a teátrum júliustól kinevezett vezetője, Vidnyánszky Attila a társulat új tagjaival.

A Nemzeti Színház szeptember 27-én Vidnyánszky Attila rendezésében Tamási Áron Vitéz lélek című művével nyitja meg a következő évadot. Ma 16 órától a teátrum új vezetője és a produkció művészei személyesen kezdik el árusítani a jegyeket, várják a Nemzeti Színház új évada iránt érdeklődő nézőket a Vörösmarty téren.

Vidnyánszky Attila, valamint a darab főszerepeit alakító Trill Zsolt és Martinovics Dorina mellett a színészek közül többen - Reviczky Gábor, Nagy Anna, Tóth Auguszta és Mécs Károly is - jelen lesznek az eseményen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.