Louvre Band

A Mona Lisa mellett vette fel új számát a Black Eyed Peas frontembere

A párizsi Louvre-ban őrzött világhírű festmény, a Mona Lisa mellett vette fel új albumának egyik számát a Black Eyed Peas frontembere, Will.i.am.

2013.04.18 21:26MTI

Az amerikai popbanda énekese elmondta, a vezető múzeum engedélyt adott neki, hogy Leonardo da Vinci festménye mellett játssza fel a dal gitárbetétjét. "Meg akartam ragadni annak a múzeumnak a hangulatát, ahol a Mona Lisát őrzik" - fogalmazott a híresség Párizsban. Megjegyezte, izgalmas volt hajnali kettőkor végigszaladni a Louvre-on annak igazgatójával. A Smile Mona Lisa című szám a Willpower című lemezen jelenik meg. Az album jövő héten kerül a boltok polcaira.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.