44, 7 milliós bevétellel

Kőkori sztárok: Croodék taroltak a moziban

A kőkorszakban játszódó Croodék című háromdimenziós amerikai animációs vígjáték 44,7 millió dollár (10,5 milliárd forint) bevételt hozott az észak-amerikai mozikban bemutatása első hétvégéjén, és ezzel rögtön a bevételi lista élére állt.

2013.03.24 19:46MTI

A Shrek és a Madagaszkár című animációs filmek alkotója, a Dreamworks Animation legújabb produkciója letaszította a trónjáról a James Franco főszereplésével forgatott Óz, a hatalmas című filmet, amely bemutatása első két hétvégéjén is uralta az észak-amerikai mozis toplistát. 

A Walt Disney háromdimenziós filmje a bemutatása óta eltelt harmadik hétvégén csak a harmadik helyre került, az amerikai és a kanadai mozikban 22 millió dollárt (5,19 milliárd forint) forgalmazott. A Sam Raimi rendezésében készült Óz-film az észak-amerikai mozikban elérte a 177,6 millió dollárt. 

A bevételi toplista második helyére A támadás a Fehér Ház ellen című amerikai thriller került 30,5 millió dollárral (7,19 milliárd forint). A Gerard Butler főszereplésével készült film egy elbocsátott testőrről szól, aki a Fehér Ház segítségére siet, amikor azt váratlan légitámadás éri, és az egész kabinet a dél-koreai vendégekkel együtt az elnök földalatti bunkerébe kényszerül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.